ERGO osiguranje d.d.

Tvrtka

ERGO osiguranje d.d. osnovano je 2009. i dio je njemačke ERGO grupe, koja pruža usluge osiguranja na području životnih i neživotnih osiguranja. ERGO grupa je jedna od najvećih europskih osigurateljnih grupacija i dio je Munich Re-a, jednog od najvećih svjetskih reosiguratelja.

Korijeni ERGO grupe sežu u daleku 1853. kad je osnovana Victoria u Njemačkoj, a 1985. započinje suradnja s Volksbankom na austrijskom tržištu koja se s vremenom širi na područje zemalja središnje i istočne Europe pa tako i Hrvatske. Spajanjem Victoria i Hamburg-Manheimer osiguranja u 2011. god u ERGO dolazi do novog pozicioniranja i usvajanja ERGO brenda.

Načela poslovanja

Naši klijenti određuju naše postupke. ERGO je striktno usmjeren prema željama i potrebama naših klijenata i nastoji se konstantno usavršavati kako bi razvio bliski kontakt sa svojim klijentima. Provodimo naš slogan “Osigurati znači razumjeti” u obliku ponude savjeta koji će našim klijentima omogućiti brže i lakše razumijevanje osigurateljnih proizvoda. Na jasan i razumljiv način pružamo inovativne usluge i brzu podršku u slučaju svih vrsta šteta. 

ERGO temeljne vrijednosti

Transparentnost
Naš cilj je u budućnosti biti još jasniji i razumljiviji te pružati informacije koje su vam potrebne. Komuniciramo iskreno i razumljivim jezikom i obećavamo samo ono što možemo i ostvariti.

Blizina
Usmjereni smo na vaše potrebe. Želimo biti tu za vas kad god nas trebate i biti tamo gdje nas tražite. Ispunjenje ovih očekivanja za nas znači bliski kontakt s klijentom.

Povjerenje
Osiguranje je neraskidivo povezano s povjerenjem. Na vaše povjerenje uzvraćamo brigom i odgovornim odnosom prema vama i vašem novcu. Isto tako, obvezujemo se djelovati ekonomično kako bismo kasnije to povjerenje mogli zamijeniti uslugom.

Kontakt za klijente

+385 1 6397 640

Radno vrijeme:

Pon - čet    8.30 - 17 sati
Pet             8.30 - 16 sati

ERGO u vašoj blizini

Potražite vama najbližu poslovnicu ERGO osiguranja.
Poslovnice

ERGO Pravna zaštita

Osiguranje troškova pravne zaštite prvo takve vrste na tržištu!
Pročitaj više

ERGO Auto

Sveobuhvatno osiguranje automobila dodatnim pojedinačnim odabirom pokrića. Pročitaj više

ERGO Dom

U svojoj se kući trebate osjećati dobro i to bi trebalo tako ostati!  Pročitaj više

ERGO Zaštita

S policom osiguranja od nezgode ERGO Zaštita vi ste jednostavno u najboljim rukama.
Pročitaj više