ERGO životno osiguranje d.d.

Tvrtka

ERGO životno osiguranje d.d. osnovano je 2008. i dio je njemačke ERGO grupe, koja pruža usluge osiguranja na području životnih i neživotnih osiguranja. ERGO grupa je jedna od najvećih europskih osigurateljnih grupacija i dio je Munich Re-a, jednog od najvećih svjetskih reosiguratelja.

Korijeni ERGO grupe sežu u daleku 1853. kad je osnovana Victoria u Njemačkoj, a 1985. započinje suradnja s Volksbankom na austrijskom tržištu koja se s vremenom širi na područje zemalja središnje i istočne Europe pa tako i Hrvatske. Spajanjem Victoria i Hamburg-Manheimer osiguranja u 2011. god u ERGO dolazi do novog pozicioniranja i etabliranja ERGO brenda. 

Načela poslovanja

Naši klijenti određuju naše postupke. ERGO je striktno usmjeren prema željama i potrebama naših klijenata i nastoji se konstantno usavršavati kako bi razvio bliski kontakt sa svojim klijentima. Provodimo naš slogan “Osigurati znači razumjeti” u obliku ponude savjeta koji će našim klijentima omogućiti brže i lakše razumijevanje osigurateljnih proizvoda. Na jasan i razumljiv način pružamo inovativne usluge i brzu podršku u slučaju svih vrsta šteta. 

ERGO temeljne vrijednosti

Transparentnost
Naš cilj je u budućnosti biti još jasniji i razumljiviji te pružati informacije koje su vam potrebne. Komuniciramo iskreno i razumljivim jezikom i obećavamo samo ono što možemo i ostvariti.

Blizina
Usmjereni smo na vaše potrebe. Želimo biti tu za vas kad god nas trebate i biti tamo gdje nas tražite. Ispunjenje ovih očekivanja za nas znači bliski kontakt s klijentom.

Povjerenje
Osiguranje je neraskidivo povezano s povjerenjem. Na vaše povjerenje uzvraćamo brigom i odgovornim odnosom prema vama i vašem novcu. Isto tako, obvezujemo se djelovati ekonomično kako bismo kasnije to povjerenje mogli zamijeniti uslugom.

Kontakt za klijente

+385 1 6397 640

Radno vrijeme:

Pon - čet    8.30 - 17 sati
Pet             8.30 - 16 sati

Kontakt ERGO centrale

Ovdje ćete naći telefonske brojeve, adresu i plan kako do naše Centrale. Kontakt

ERGO Život

Dugoročna štednja i osiguranje za nepredvidive događaje...
Pročitaj više

Index linked

Program životnog osiguranja vezanog uz indekse.
Pročitaj više