ERGO Odvjetnik ERGO Život ERGO Dom Auto ERGO Zaštita ERGO Poduzetnik

ERGO Hrvatska dio je ERGO grupe, jedne od najvećih osigurateljnih grupa u Njemačkoj i Europi. Klijenti u više od 30 zemalja svijeta gdje je ERGO grupa prisutna imaju povjerenje u njezinu sigurnost, stručnost i snagu u različitim područjima osigurateljnog poslovanja.

ERGO je u Hrvatskoj zastupljen s dva društva: ERGO osiguranje d.d.ERGO životno osiguranje d.d. Na taj način omogućeno je pružanje sveobuhvatne ponude životnih i neživotnih osiguranja našim klijentima i partnerima.  Pročitaj više

 

ERGO grupa je jedna od najvećih europskih osigurateljnih grupacija u Njemačkoj i Europi. Prisutna je u više od 30 zemalja svijeta, a najviše je fokusirana na područje Europe i Azije. ERGO je dio Munich Re grupe, jednog od vodećih svjetskih reosiguratelja i preuzimatelja rizika.

Na službenim web stranicama tvrtka pruža više informacija o svom međunarodnom poslovanju ERGO.

Pročitaj više

Posjetite nas u poslovnicama ERGO osiguranja ili kod naših partnera, posrednika za zastupanje u osiguranju i prepustite stručnjacima da naprave ponudu osigurateljnih rješenja prema vašim potrebama onako kako vama najviše odgovara.

Zastupstva
Agencije i posrednici

Nova poslovnica ERGO osiguranja u Karlovcu

Karlovac, ožujak 2017. - otvorili smo novu poslovnicu u Karlovcu na adresi Luščić 8A. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.
Pročitaj više

Nova poslovnica ERGO osiguranja u Čakovcu

Čakovec, listopad 2016. - posjetite nas u našoj novoj poslovnici u Čakovcu na adresi Ivana Gorana Kovačića 4A. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.
Pročitaj više

Još jedna lokacija ERGO osiguranja u Splitu

Split, listopad 2016. - posjetite nas u našoj novoj poslovnici u Splitu na adresi Dubrovačka ulica 29. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 13 sati.
Pročitaj više

Kontakt za klijente

+385 1 6397 640

Radno vrijeme:

Pon - čet    8.30 - 17 sati
Pet             8.30 - 16 sati

*ERGO broj

Kako biste nas lakše dobili s mobitela, jednostavno birajte *ERGO (*3746)
Pročitaj više

Auto Zubak d.o.o. - Neostar

Obavite izvid i procjenu štete u jednoj od poslovnica našeg partnera.
Kontakti

ERGO Autoasistencija

Besplatni broj

0800 4225

Kontakt ERGO centrale

Ovdje ćete naći telefonske brojeve, adresu i plan kako do naše Centrale. Kontakt