ERGO grupa

ERGO je jedna od najvećih osigurateljnih grupa u Njemačkoj i Europi. Sa 18 milijardi eura premijskog prihoda ERGO grupa je kroz svoje tvrtke prisutna u više od 30 zemalja diljem svijeta s najvećim fokusom na Europu i Aziju.

Pregled ERGO grupe

ERGO grupa predstavlja jednu od najvećih osigurateljnih grupacija u Njemačkoj i Europi gdje je broj jedan na tržištu zdravstvenih osiguranja i osiguranja pravne zaštite. Preko svojih tvrtki ERGO grupa je prisutna u više od 30 zemalja širom svijeta s najvećim fokusom na Europu i Aziju, gdje ostvaruje 18 milijardi eura premijskog prihoda. ERGO ima široku ponudu proizvoda i usluga, a u matičnoj Njemačkoj ERGO grupa je jedan od tržišnih lidera u čitavom nizu segmenata osigurateljnog poslovanja. Za ERGO grupu radi 43.000 ljudi, bilo kao zaposlenici ili kao samostalni zastupnici. Klijenti svakodnevno daju povjerenje stručnosti i sigurnosti koju im na različitim poslovnim područjima pruža ERGO grupa i njezini stručnjaci. ERGO grupa je dio Munich Re-a, jednog od najvećih svjetskih reosiguratelja i preuzimatelja rizika.

Prisutnost u CEE regiji

Širenje ERGO grupe na naše prostore provedeno je preko tvrtke kćeri ERGO Austria International koja je u okviru ERGO grupe zadužena za poslovanje središnje i istočne Europe.

ERGO grupa

ERGO grupa predstavlja jednu od najvećih osigurateljnih grupacija u Njemačkoj i Europi.
O ostalim informacijama o ERGO grupi saznajte više na njihovoj web stranici. 

www.ergo.com 

ERGO Austria International

Unutar ERGO grupe značajnu ulogu za područje središnje i istočne Europe ima ERGO Austria International. Više informacija saznajte na njihovoj službenoj stranici.

www.ergo-austria.com

 

Prezentacija tvrtke

Sve informacije i podatke možete naći u prezentaciji ERGO Austria.

Prezentacija tvrtke