Naši partneri

Sberbanka - najveća ruska banka, ERGO grupu smatra snažnim partnerom za daljnji razvoj suradnje na lokalnoj razini. Sberbanka vodeći je igrač na tržištu u kreiranju inovativnih proizvoda utemeljenih na izvrsnosti i vrhunskoj tehnologiji.

Takve pretpostavke kombinirane sa stručnošću zaposlenika te njihovom orijentiranošću na klijente Sberbanku Europa čine jedinstvenim bankarskim partnerom u Srednjoj i istočnoj Europi, Rusiji i zemljama iz Zajednice nezavisnih država (ZND).

Sberbank d.d.

Addiko Bank d.d. je ključni dio međunarodne bankarske grupacije koja se sastoji od mreže banaka u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori te je jedna od vodećih univerzalnih banaka na hrvatskom tržištu, a svojim klijentima osigurava kvalitetnu cjelovitu bankarsku uslugu i široki asortiman modernih proizvoda. Poslovna strategija Addiko Bank d.d. temelji se na razvoju sektora građanstva, podupiranju malog i srednjeg poduzetništva te korporativnog i javnog sektora, te Banka ima razvijenu poslovnu mrežu diljem Hrvatske koja se sastoji od 71 poslovnice i 283 bankomata te značajnu bazu od 400 tisuća klijenata, kao i najveću stopu adekvatnosti kapitala od svih velikih banaka u Hrvatskoj.

Kontakt za klijente

+385 1 6397 640

Radno vrijeme:

Pon. - Čet.  8:30 - 17:00 sati
Pet.             8:30 - 15:00 sati