Naša misija: Osigurati znači razumjeti.

Kada je riječ o razumijevanju želja i potreba naših klijenata, nitko nam ne treba pokazati kako se to radi.

To je razlog zašto mi težimo ući u dijalog s našim klijentima na što više različitih načina - i zašto ih pozivamo da nam povjere svoje želje. Stalno unapređujemo naše usluge i proizvode stoga su ideje i prijedlozi naših klijenata za nas vrlo bitni.
Kada odlučuju o svojoj budućnosti i zaštiti, ljudi žele transparentne i razumljive informacije. ERGO koristi jasan jezik i izbjegava komplicirane izraze, kako bi osigurali da klijenti razumiju i znaju točno o čemu se radi. Potvrđen od strane komunikacijskih stručnjaka, naši in-house standardi osiguravaju da jezik koji koristimo bude jasan i razumljiv. Trudimo se u našim uvjetima osiguranja definirati prednosti i rizike kristalno jasno. Ukoliko nešto ipak ostane nejasno unatoč svim  mjerama, osiguranici uvijek mogu nazvati našu službu za korisnike za dodatno pojašnjenje.

To je ono što podrazumijevamo pod našim jamstvom o razumijevanju.

Kod nas u ERGO osiguranju, klijente savjetujemo u skladu s njihovim potrebama. Oni uvijek mogu kontaktirati ERGO osiguranje direktno ili kod ERGO zastupnika, čiji je zadatak zastupati interese osiguranika unutar našeg društva.

ERGO nudi svojim osiguranicima individualizirane proizvode prilagođene njihovim potrebama i mogućnostima te široku ponudu korisnih usluga. U slučaju štete, mi ćemo brzo ponuditi najbolja rješenja. ERGO osiguranje sebe vidi kao rješenje problema, pružanje potpore i usluga koje idu daleko izvan ugovaranja police osiguranja.

Želimo da se naši osiguranici osjećaju kao da su u najboljim rukama.

Kontakt za klijente

+385 1 6397 640

Radno vrijeme:

Pon - čet    8.30 - 17 sati
Pet             8.30 - 16 sati

*ERGO broj

Kako biste nas lakše dobili s mobitela, jednostavno birajte *ERGO (*3746)
Pročitaj više

Auto Zubak d.o.o. - Neostar

Obavite izvid i procjenu štete u jednoj od poslovnica našeg partnera.
Kontakti

ERGO Autoasistencija

Besplatni broj

0800 4225

Kontakt ERGO centrale

Ovdje ćete naći telefonske brojeve, adresu i plan kako do naše Centrale. Kontakt