Novosti

Nova poslovnica u Karlovcu

Karlovac, ožujak 2017. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Karlovcu na adresi Luščić 8A. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.
pročitaj više

Nova poslovnica u Čakovcu

Čakovec, 17. listopada 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Čakovcu na adresi Ivana Gorana Kovačića 4A. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.
pročitaj više

Otvorili smo drugu poslovnicu u Splitu

Split, 1. listopada 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je još jednu poslovnicu u Splitu na adresi Dubrovačka ulica 29. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.
pročitaj više

Nove poslovnica u Našicama

Zagreb, 1. rujna 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Našicama na adresi Vatroslava Lisinskog 110. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati, te subotom od 7 do 12 sati.
pročitaj više

Otvorili smo naša vrata i u Bjelovaru

Zagreb, 16. kolovoza 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Bjelovaru na adresi Ivana Gundulića 1A. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.
pročitaj više

Promocija na sajmu "Kaj su jeli naši stari" u Vrbovcu

Vrbovec, 26.-28.8.2016. 
ERGO osiguranje
 pružilo je sponzorsku potporu organizaciji ovogodišnje turističko-kulinarske manifestaciji "Kaj su jeli naši stari" koju već 35. put zaredom organizira Turistička zajednica grada Vrbovca. Posjetitelji sajma ovaj vikend mogli su se upoznati s ERGO proizvodima na našem štandu smještenom u samom središtu Vrbovečkog trga. Tom prilikom darivali smo posjetitelje i poklon bonovima s 10% popusta na tri proizvoda ERGO Auto - osiguranje motornih vozila, ERGO Dom – osiguranje imovine i ERGO Zaštita – osiguranje od nezgode, a poklonima iznenađenja koje su mogli izvlačiti na bogatoj tomboli veselili su se jednako, roditelji kao i najmlađi posjetitelji našeg štanda.

Nova poslovnica u Ludbregu

Zagreb, 1. kolovoza 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Ludbregu na adresi Vladimira Nazora 4. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.
pročitaj više

Otvorena poslovnica ERGO osiguranja u Varaždinu

Zagreb, 28. srpnja 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Varaždinu na adresi Optujska 127. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.
pročitaj više

Nova poslovnica u Koprivnici

Zagreb, 26. srpnja 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Koprivnici na adresi ulica Hrvatske državnosti 2. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.
pročitaj više

Nova poslovnica u Gospiću

Zagreb, 1. srpnja 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Gospiću na adresi Kaniška ulica 25. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.
pročitaj više

ERGO Pravna zaštita - novi proizvod ERGO osiguranja

Zagreb, 12. svibnja 2016. – ERGO osiguranje svojoj ponudi proizvoda dodalo je novi proizvod ERGO Pravna zaštita - osiguranje troškova pravne zaštite. Proizvod je kreiran po uzoru na najbolja rješenja koja na temelju svoje dugogodišnje prakse primjenjuje ERGO grupa - europski lider na tržištu osiguranja pravne zaštite, putem svojeg branda D.A.S. Rechtsschutz.
Pročitaj više

Nova poslovnica u Jastrebarskom

Zagreb, 2. svibnja 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Jastrebarskom na adresi Dr. Franje Tuđmana 7. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 9 do 19 sati, te subotom od 9 do 13 sati.
pročitaj više

Nova poslovnica u Remetincu

Zagreb, 23. travnja 2016. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Remetincu na adresi Remetinečka cesta 101. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.
pročitaj više

Nova poslovnica u Samoboru

Zagreb, 15. studenoga 2015. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Samoboru na adresi Lička ulica 14. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati, te subotom od 9 do 13 sati.
pročitaj više

Promocija u City Centru One West Zagreb i City Centru One Split

Zagreb, 17.-18.10.2015. 
ERGO osiguranje
 promoviralo je svoje proizvode na rođendanskom slavlju City Centra One West u Zagrebu i Splitu te tom prilikom darivalo posjetitelje poklon bonovima s 10% popusta na tri proizvoda ERGO Auto - osiguranje motornih vozila, ERGO Dom – osiguranje imovine i ERGO Zaštita – osiguranje od nezgode.

Najmlađi posjetitelji su na ERGO štandu uživali u društvu klauna i kreacijama koje je face painting artistica oslikavala na njihovim licima, a poklonima iznenađenja koje su izvlačili na tomboli veselili su se jednako i njhovi roditelji. U Zagrebu je na štandu posjetitelje ugostila Mirna Maras, a u Splitu poznati zabavljač Čubi.

Nova poslovnica u Belom Manastiru

Zagreb, 28. srpnja 2015. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Belom Manastiru na adresi Kralja Tomislava 5. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati, te subotom od 8 do 12 sati.
Pročitaj više

ERGO Život - novi proizvod ERGO životnog osiguranja

Zagreb, 30. lipnja 2015. – ERGO životno osiguranje svojoj ponudi proizvoda dodalo je novi proizvod ERGO Život - mješovito osiguranje života. Primjenjujući iskustvo i znanje ERGO grupe i svojih stručnjaka, ERGO je kreirao proizvod koji pruža sveobuhvatnu zaštitu i namijenjen je svima u dobi od četrnaest do šezdeset i pet godina.
Pročitaj više

Nova poslovnica u Zadru

Zagreb, 2. lipnja 2015. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Zadru na adresi Varaždinska 1/3. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 19:30 sati, te subotom od 9 do 13 sati.
Pročitaj više

Nova poslovnica u zagrebačkim Dugavama

Zagreb, 3. travnja 2015. - ERGO osiguranje d.d. otvorilo je novu poslovnicu u Oktogonu u zagrebačkim Dugavama na adresi Hribarov prilaz 6a. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, te subotom od 9 do 13 sati u kojem vremenu možete saznati sve informacije vezano za osigurateljne proizvode i usluge iz ponude ERGO osiguranja. Pročitaj više

Proljetna marketinška kampanja ERGO osiguranja

Zagreb, 21. veljače 2015. - započela je marketinška kampanja koja za cilj ima naglasiti osnovne korporativne vrijednosti ERGO osiguranja: povjerenje i transparentnost na kojima gradimo svoj odnos s klijentima komunicirajući jednostavnim i razumljivim jezikom koji osiguranje konačno čini nečim što možete razumjeti. Pročitaj više

ERGO Poduzetnik - novi proizvod ERGO osiguranja

Zagreb, 2. veljače 2015. - ERGO osiguranje svoju je ponudu proizvoda proširilo kreiranjem novog proizvoda namijenjenog malim i srednje velikim tvrtkama i obrtima - segmentu klijenata koji nepredviđene zastoje u poslovanju puno teže podnose od velikih tvrtki. Primjenjujući iskustvo i znanje ERGO grupe i svojih stručnjaka, ERGO je kreirao proizvod koji pruža sveobuhvatnu zaštitu poslovanja, pri čemu je prioritet bio individualni pristup jer svaka tvrtka ili obrt potpuno su jedinstveni, a rizici kojima je njihovo poslovanje izloženo su različiti. Pročitaj više

Popularna glumica promovirala ERGO osiguranje

Zagreb, 18.-19.10.2014.
ERGO osiguranje
proteklog je vikenda na rođendanskom slavlju City Centra One Zagreb West darivao posjetitelje centra poklon bonovima s 10% popusta na tri proizvoda ERGO Auto - osiguranje motornih vozila, ERGO Dom – osiguranje imovine i ERGO Zaštita – osiguranje od nezgode.

Na promotivnoj akciji najmlađi posjetitelji su na ERGO štandu uživali u društvu popularne glumice Doris Pinčić Rogoznica s kojom su se mogli fotografirati i sudjelovati u izvlačenju tombole.

Pokloni iznenađenja kao i maštovite kreacije koje je na dječjim ozarenim licima oslikavala „face painting artistica“ bili su dodatni razlozi za dobru zabavu koju će još dugo pamtiti.

Zvjezdica ERGO broj - lako za zapamtiti!

Kako bismo vam bili lakše dostupni, a vi što brže pronašli put do nas uveli smo *ERGO broj.

Dovoljno je na svom mobitelu utipkati zvjezdicu (*) i zatim upisati ERGO. Time zapravo birate broj 3746 koji je vrlo lako za zapamtiti u obliku imena ERGO. Usluga je dostupna isključivo iz mobilne telekomunikacijske mreže i nije ju potrebno dodatno aktivirati, a cijena poziva jednaka je cijeni poziva prema fiksnom broju.

Kontakt za klijente

+385 1 6397 640

Radno vrijeme:

Pon - čet    8:30 - 17 sati
Pet             8:30 - 16 sati

Kontakt ERGO centrala

Ovdje ćete naći telefonske brojeve, adresu i plan kako do naše Centrale. Kontakt

*ERGO broj

Kako bi nas lakše dobili s mobitela, jednostavno birajte *ERGO (*3746) Pročitaj više